Tuesday 22 February 2011

Ευχαριστώ Εβίτα.


"Nαι βρε μαλάκα, η 'Ευη απο τους Speedbrakes είναι" είπα στον εαυτό μου μόλις κατάφερε ο εγκέφαλος μου να θυμηθεί.Και μετα έκανα ανω-κάτω κάτι άλμπουμ με φωτογραφίες για να βρω αυτήν εδώ που είχε τραβήξει ο αδερφός μου στο 'Αν το 89.Όχι οτι την ήξερα προσωπικά,αλλά είναι ωραίο να βλέπεις οτι μέρικοι άνθρωποι δεν χάθηκαν.Και να τους γνωρίζεις 20 χρόνια μετά.
Άντε, πες της ευχαριστώ για 'κείνα τα live τώρα.

Monday 14 February 2011

ΚΒΣ

Της δικής σας
"Ο Κώδικας Βιβλίων και Στοιχείων (ΚΒΣ-Code for Books and Records) είναι νομοθέτημα που ρυθμίζει τις οικονομικές σχέσεις των επαγγελματιών.Είναι επινόημα ελληνικό, καθώς στις άλλες χώρες τα θέματα που πραγματεύεται ο κώδικας αυτός ρυθμίζονται μηχανογραφικά και αυτόματα. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ολοκληρωμένα μηχανογραφικά συστήματα και γι' αυτό ο Κώδικας αυτός ακολουθείται για τη σωστή τήρηση των βιβλίων ώστε να υπάρχει συμμόρφωση με τη φορολογική νομοθεσία, καθώς επίσης και σωστή έκδοση των στοιχείων (τιμολογίων, αποδείξεων κλπ.)."

Γιώργος:Καλημέρα
ΚΒΣ1:Μμμ
Γιώργος:Θέλω να θεωρήσω το βιβλίο μιας νέας ταμειακής μηχανής και να κλείσω το παλιό
ΚΒΣ1:Δε δουλέυει το σύστημα
ΚΒΣ2:Β2 έχεις?
Γιώργος:Τι είναι το Β2, έχω τα βιβλία, τα Ζ, τιμολόγιο αγοράς & σφραγίδα
ΚΒΣ2:Λογιστή δεν έχεις?
Γιώργος:Έχω
ΚΒΣ2:Της μάνας του να του πείς
Γιώργος:Παρακαλώ?
ΚΒΣ2:Της μάνας του να του πείς του λογιστή
Γιώργος:Γιατί ρε παιδιά?
ΚΒΣ2:Αυτά (τα Β2) δεν σου είπε να τα φέρεις?
Γιώργος:Οχι, μόνο τα βιβλία, τα Ζ, τιμολόγιο αγοράς & σφραγίδα.
ΚΒΣ1:Ε, δώσ'του τα του παιδιού να τα φέρει αύριο
ΚΒΣ2:Κατάλαβες τώρα, της μάνας του.
Γιώργος:Κάτσε ρε άνθρωπε, τι δουλειά έχει η μάνα του, πες μου τι πρέπει να συμπληρώσουμε και θα σου τα φέρω
ΚΒΣ1:Αν δουλεύει το σύστημα
Γιώργος:Ε,αν δουλέυει
ΚΒΣ2:Πάρε αυτά (τα Β2), συμπλήρωσε τα και έλα
Γιώργος:Ευχαριστώ,καλημέρα
ΚΒΣ1:Μμμ

Sunday 13 February 2011

Go Men!


Έιναι τελικά?
Τώρα εγώ αν δεν το σχολιάσω αυτό θα σκάσω. Το σκέφτομαι ήδη δυο μέρες και από τη μια λέω “τι σε κόφτει βρε άνθρωπε?”.Από την άλλη θές η αδυναμία που τρέφω για τους White Stripes, τη Meg & τις γυναίκες μουσικούς εν γένει θές οτι απλά με τρώει το χέρι μου, here we go....


Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα ωραίο podcast. Αυτό που μου έμεινε όμως δεν είναι το ενδιαφέρον concept ή το πράγματι ωραίο playlist αλλά η βεβαιότητα πως οι White Stripes “ήταν απλά ο Jack White και μια γκόμενα με μεγάλα βυζιά” και η απορία για το αν η Karin Dreijer “είναι ωραία γκόμενα τελικά”.Sorry, αλλά αν ήθελα "χιούμορ" επιπέδου Μαστοράκη θα έβαζα να δω Κωστόπουλο & όχι να ακούσω podcast του pop&rock.